News-Piper

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ....

Η σύλληψη του Στέφανου δημιουργεί φόβους ότι θα αποκαλυφθεί το αμαρτωλό παρελθόν της παρέας. Η Αντιγόνη όμως παίρνει επάνω της την ευθύνη γι...


Η σύλληψη του Στέφανου δημιουργεί φόβους ότι θα αποκαλυφθεί το αμαρτωλό παρελθόν της παρέας. Η Αντιγόνη όμως παίρνει επάνω της την ευθύνη για το φόνο, δημιουργώντας νέες εξελίξεις. Ο Λουκάς και η Νόρα τσακώνονται, άραγε θα περάσουν μαζί το Πάσχα;

-Δευτέρα: Η σύλληψη του Στέφανου για το φόνο τού Χατζηβασιλείου ταράζει την Εύα και όλη η παρέα σπεύδει να της συμπαρασταθεί. Η Μελίτα είναι απόλυτα σίγουρη ότι ο Στέφανος είναι αθώος και κατηγορεί τον Μάνο ότι αυτός τον παγίδευσε. Το ίδιο πιστεύει και η Αντιγόνη, αλλά ο Χρήστος την καθησυχάζει λέγοντας ότι η παρέα δεν θα αφήσει έναν αθώο να πάει στη φυλακή. Η Δάφνη ανησυχεί για την πορεία της επιχείρησής της, αφού αυτή η εξέλιξη ανατρέπει ριζικά την κατάσταση. Ο Νικόλας φοβάται ότι η σύλληψη του Στέφανου θα φέρει και πάλι στην επιφάνεια όλο το αμαρτωλό παρελθόν της παρέας. Ενώ ο Στέφανος αρνείται συστηματικά να αποκαλύψει στον αστυνόμο το άλλοθί του για τη νύχτα του φόνου, η Μελίτα εξομολογείται στην Αμαλία ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί του (29/3)

-Τρίτη: Η Μελίτα δηλώνει στην Αμαλία ότι προτιμάει να διαλυθεί η παρέα και ο γάμος του Στέφανου, παρά να τον αφήσει να πάει άδικα στη φυλακή. Ο Μάνος προσπαθεί να καθησυχάσει την Εύα, λέγοντάς της ότι ο Στέφανος είναι αθώος και σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος. Παράλληλα, της εγγυάται ότι και ο ίδιος δεν έχει σχέση με το φόνο τού Χατζηβασιλείου. Η Εύα, όμως, αγωνιά για τον άντρα της και τα λόγια του δεν την αγγίζουν. Η Αντιγόνη παίρνει επάνω της την ευθύνη για το φόνο, αλλά δεν καταφέρνει να παραπλανήσει τον αστυνόμο. Ενώ η Μελίτα μιλάει στην Νόρα για το άλλοθι του Στέφανου, εκείνος δηλώνει στον Πέτρο πως ό,τι και αν πει η Μελίτα, θα το αρνηθεί και, επομένως, είναι καλύτερα να σιωπήσει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος αποκαλύπτει στον Λουκά ότι γνωρίζει για τη σχέση του Στεφανου και της Μελίτας. (30/4)

-Τετάρτη: Ο Μάνος λέει στη Μελίτα ότι γνωρίζει για τη σχέση της με τον Στέφανο και ξέρει ότι το βράδυ του φόνου ήταν μαζί, διότι τους παρακολουθούσε. Η Μελίτα του εξηγεί ότι ο Στέφανος δεν πρόδωσε την Εύα και ότι οι δυο τους μόνο συζητούσαν. Εκείνος, έξαλλος, της εξηγεί ότι αυτή η δικαιολογία δεν θα πείσει κανέναν και ειδικά την Εύα. Ο Λουκάς και η Νόρα φοβούνται ότι, μόλις η αλήθεια αποκαλυφθεί, η Εύα θα πάθει μεγάλο σοκ και ότι ο Νικόλας με την Δάφνη δεν θα τους ξαναμιλήσουν. Εξαιτίας του Δημήτρη και της Νταίζης, ο Λουκάς και η Νόρα οδηγούνται σε μια μεγάλη παρεξήγηση και μαλώνουν. Την ώρα που ο Στέφανος αφήνεται ελεύθερος λόγω έλλειψης στοιχείων, η Μελίτα εμφανίζεται στο γραφείο του αστυνόμου, αποφασισμένη να ομολογήσει την αλήθεια. (31/3)

-Πέμπτη: Ο αστυνόμος αποτρέπει την Μελίτα από το να ομολογήσει την αλήθεια και της εξηγεί ότι ο Στέφανος αποφυλακίστηκε. Ο Πέτρος θεωρεί ότι ο αστυνόμος έχει καταλάβει πολύ περισσότερα από όσα λέει και φοβάται ότι, αργά ή γρήγορα, θα αποκαλυφθούν όλα. Ο Λουκάς και η Νόρα εξακολουθούν να κρατούν μυστική την παράνομη σχέση του Στέφανου και της Μελίτας, από τον Νικόλα και την Δάφνη. Ο Μάνος, ο Στέφανος και η Μελίτα μπλέκονται σε έναν άγριο καυγά και ο Μάνος -για μια ακόμα φορά- βιαιοπραγεί κατά της Μελίτας. Εκείνη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αμαλίας. Η παρέα μπαίνει σε πασχαλινό κλίμα, αλλά με την απειλή να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια όλων. Η Εύα ηρεμεί με την επιστροφή του Στέφανου στο σπίτι, αλλά μια κίνηση του αστυνόμου, θα ανατρέψει και πάλι την ευαίσθητη ισορροπία. (1/4)

-Παρασκευή: Ο Πέτρος είναι έξαλλος με τον Μάνο, για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Μελίτα. Εκείνη, όμως, μαζί με την Αμαλία προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα όσα είχαν προηγηθεί. Η Νταίζη πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη, για να κάνει Ανάσταση με τον Άρη. Έτσι, ο Λουκάς ελπίζει να περάσει ένα ήρεμο Πάσχα, με την Νόρα. Πριν φύγει, όμως, ζητάει από τον Λουκά να γράψει το σπίτι του, στο όνομα του Άρη. Η παρέα αναστατώνεται, όταν μαθαίνει ότι ο Μάνος είχε στην κατοχή του ένα όπλο ίδιου τύπου με το όπλο του φόνου. Ο Στέφανος και η Μελίτα πρέπει να αποφασίσουν αν θα αποκαλύψουν το άλλοθι του Μάνου, ώστε να βγει όλη η αλήθεια στο φως ή αν θα σιωπήσουν και θα τον αφήσουν να κατηγορηθεί άδικα για το φόνο. (2/4)

Follow us


item