News-Piper

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ "10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ"....

Άλλοι φεύγουν κι άλλοι έρχονται! Αλλαγές στο «10 με 1 μαζί» πρόκειται να γίνουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αν και η infotainment εκπομπή ...


Άλλοι φεύγουν κι άλλοι έρχονται!
Αλλαγές στο «10 με 1 μαζί» πρόκειται να γίνουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αν και η infotainment εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο κατάφερε πέρυσι να τερματίσει πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να κάνουν αρκετές αλλαγές. Σκοπός τους είναι να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο περυσινός στόχος στο «νεανικό κοινό» του 15% που είχε τεθεί από τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, επετεύχθη με επιτυχία αφού σημείωσαν μέσο όρο σεζόν 17,9. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν επαναπαύονται!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα με κόσμο να πηγαίνει και να έρχεται στα γραφεία της εκπομπής.

Μέχρι τώρα θεωρείται σίγουρο ότι στην πρωινή παρέα θα είναι η Νανά Παλαιτσάκη, ασχολούμενη κυρίως με συνεντεύξεις και θέματα. Ενώ όμως η δημοσιογράφος πηγαίνει, η Θεοφανία Παπαθωμά φεύγει και λόγω οικονομικών περικοπών αλλά κι επειδή η ίδια η ηθοποιός θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το θέατρο.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η ομάδα της εκπομπής «10 με 1 μαζί» ώστε στη συνέχεια να μπορέσουν όλοι να φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές αφού αμέσως μετά το δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσουν σκληρή δουλειά.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι την επόμενη σεζόν, εκτός από την Ελένη Μενεγάκη, στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη προστίθενται και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, οπότε η μάχη θα γίνει ακόμα πιο σκληρή!

Follow us


item