News-Piper

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ALPHA...

Υπάρχουν ... "Κρυμμένα Μυστικά" στο πρόγραμμα του Alpha ; Υπάρχουν ..."Μυστικά" που δεν πρέπει να έρθουν στο φως ; Υπάρχ...


Υπάρχουν ... "Κρυμμένα Μυστικά" στο πρόγραμμα του Alpha ; Υπάρχουν ..."Μυστικά" που δεν πρέπει να έρθουν στο φως ; Υπάρχουν ... "Μυστικά" που τώρα καταστρώνονται ; Ναι, υπάρχουν κι εμείς θα σας μαρτυρήσουμε όλα ευθύς αμέσως !

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πως ο Alpha μετά απο περίπου τέσσερα χρόνια λέει το "ναι" και πάλι στις ελληνικές σειρές. Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πως ο Alpha αποφάσισε να μην γυρίσει ξανά την πλάτη στις ελληνικές παραγωγές. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα;

Απ ΄ότι ,λοιπόν, ρωτήσαμε και μάθαμε, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι... Οντως, υπάρχει στον τηλεοπτικό σχεδιασμό του καναλιού της Κάντζας ,η σκέψη να βγει στον αέρα μία εβδομαδιαία σειρά , η οποία φέρει τον τίτλο , "¨Κρυμμένα Μυστικά".

Πρόκειται για μία δουλειά η οποία , όμως , δεν θα είναι ακριβώς σειρά, αλλά θα μεταφέρει στην μικρή μας οθόνη δραματοποιημένες κάποιες αληθινές κοινωνικές, ερωτικές ιστορίες, αυτοτελούς διάρκειας. Κάτι τέτοιο άλλωστε, είχε γίνει και παλιότερα στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας.

Μάλιστα, πριν απο λίγες ημέρες ακούστηκε πως ξεκίνησαν ήδη και τα πρώτα γυρίσματα, γεγονός το οποίο δεν αληθεύει. Και δεν αληθεύει γιατί, η σειρά δεν έχει καν ακόμα εγκριθεί, οπότε πως να έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα γυρίσματα; Η σειρά βρίσκεται αυτή την στιγμή στο στάδιο της προέγκρισης και τα όποια γυρίσματα σημειώθηκαν τις ημέρες που πέρασαν, είχαν να κάνουν με τα γυρίσματα που έπρεπε να γίνουν για το πιλότο που θα παρουσιαζόταν στην διοίκηση του καναλιού, έτσι ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Συμπέρασμα ; Βρισκόμαστε για την ώρα σε στάδιο ...τηλε-αναμονής !

(tlife)

Follow us


item