News-Piper

Η ΣΕΧΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ....

Την ευθύνη για τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια ανέλαβε η «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξη που έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης στην εφημερίδα «Τα Ν...


Την ευθύνη για τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια ανέλαβε η «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξη που έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης στην εφημερίδα «Τα Νέα».

H προκήρυξη θα δημοσιευθεί ολόκληρη στην εφημερίδα την Τετάρτη.

Οι συντάκτες του κειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες από "ΤΑ ΝΕΑ", επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στον Σωκράτη Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών, όπως οι Π.Κωστόπουλος, Θ.Αναστασιάδης, Μ.Τριανταφυλλόπουλος, Ν.Χατζηνικολάου, Γ.Κουρής και Δ.Κοντομηνάς.

Παράλληλα εκτοξεύουν απειλές εναντίον αστυνομικών, εισαγγελέων και διευθυντών φυλακών, αλλά και κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Η προκήρυξη έφτασε στην εφημερίδα μετά από τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος υπέδειξε το σημείο, όπου βρισκόταν ένα cd, το οποίο περιέχει επτασέλιδο κείμενο.

Εντωμεταξύ οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι στη δολοφονία πήραν μέρος τρία άτομα, από τα οποία δύο περίμεναν το δημοσιογράφο στην είσοδο της πολυκατοικίας και το τρίτο στο δρόμο.

(Star)

Follow us


item