News-Piper

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ....

Η «βόμβα» στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έσκασε το μεσημέρι και αφορά την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Γιώ...


Η «βόμβα» στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έσκασε το μεσημέρι και αφορά την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Γιώργου Γαμπρίτσου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο κύριος Γαμπρίτσος υπέβαλε την παραίτησή του στον αρμόδιο υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο,την Πέμπτη 15 Ιουλίου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι πραγματικοί λίγοι είναι διαφορετικοί και αφορούν τις προσλήψεις των συμβασιούχων της ΕΡΤ, κάτι που προκάλεσε την παραίτηση του κυρίου Γαμπρίτσου. Σήμερα λοιπόν κι αφού η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον κύριο Γερουλάνο, ο κύριος Γαμπρίτσος ανακοίνωσε την παραίτησή του και επίσημα στο ΔΣ της ΕΡΤ.

Η επιστολή Γερουλάνου:

Αγαπητέ Γιώργο,

Η απόφαση σου να παραιτηθείς από τη θέση του Προέδρου- Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ με λυπεί, όμως σέβομαι απόλυτα τους προσωπικούς σου λόγους που σε οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Θα ήθελα ειλικρινά να σε ευχαριστήσω για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερες στην ΕΡΤ στο σύντομο διάστημα που άσκησες τη διοίκησή της. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας εργάσθηκες σκληρά και κατάφερες σε συνεργασία με το ΔΣ να δώσεις τα πρώτα σημάδια εξορθολογισμού και εξυγίανσης της ΕΡΤ. Ο αναμορφωμένος προϋπολογισμός που εγκρίθηκε στο προηγούμενο ΔΣ, ο οποίος για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΡΤ εμφανίζει πρωτογενές πλεόνασμα 30 εκ. ευρώ είναι ενδεικτικός της νέας πορείας της ΕΡΤ.

Αλλά κυρίως θέλω να σε ευχαριστήσω για το ήθος, τη συνέπεια και την αφοσίωση που έδειξες. Και θα ήθελα να σου ζητήσω να συνεχίσεις να στηρίζεις τις προσπάθειες για την έξοδο της ΕΡΤ από το αδιέξοδο που κάποιοι την οδήγησαν, να συνεχίσεις να βοηθάς στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία μιας πραγματικά δημόσιας τηλεόρασης. Εσύ γνωρίζεις όσο λίγοι πόσο δύσκολο αλλά και επιτακτικό είναι αυτό.

Με εκτίμηση

Παύλος Γερουλάνος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

(newsit)

Follow us


item