News-Piper

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ...

Μπορεί να αρμενίζει στα ...πέλαγα, όμως, δεν αρμενίζει ξένοιαστη όπως άλλα καλοκαίρια ! Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί για την ώρα να απολαμβάνει τ...


Μπορεί να αρμενίζει στα ...πέλαγα, όμως, δεν αρμενίζει ξένοιαστη όπως άλλα καλοκαίρια ! Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί για την ώρα να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και καμία συνάντηση να μην έχει κάνει με την διοίκηση του Alpha ,όμως, δεν έχει σταματήσει στιγμή να επικοινωνεί με στενούς της συνεργάτες και να μεθοδεύει κάποιες νέες κινήσεις ,κάποιες νέες αλλαγές για την εκπομπή.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές , η ωραία Ελένη σκέφτεται ,λοιπόν, απο Σεπτέμβρη ο "Καφές" της να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο έντονο γυναικείο άρωμα ! Ναι, σκέφτεται ο "Καφές" της να πάρει όσο το δυνατόν πιο έντονο γυναικείο χαρακτήρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα παρακολουθήσουμε και μία σημαντική στροφή στη θεματολογία του. Χωρίς βεβαίως-βεβαίως, η εκπομπή να χάσει την πρωινή, ψυχαγωγική της ταυτότητα , ταυτότητα η οποία χαρακτηρίζει άλλωστε απόλυτα και την ίδια την Ελένη.

Ετσι, θα δούμε την ξανθιά παρουσιάστρια να εντάσσει στο καθημερινό της πρόγραμμα ενότητες που θα έχουν να κάνουν με την γυναικεία ομορφιά, με τα γυναικεία ενδιαφέροντα, όπως επίσης και ενότητες που θα έχουν να κάνουν με τις γυναίκες στο πιο ...κοινωνικό τους πλαίσιο ,δηλαδή, ενότητες που θα έχουν να κάνουν με τις χωρισμένες γυναίκες, ενότητες που θα έχουν να κάνουν με τις ανύπαντρες μητέρες, ενότητες που θα έχουν να κάνουν με ανεξάρτητες ,σύγχρονες γυναίκες και με ότι μπορεί να τις απασχολεί.

Επίσης στην εκπομπή θα ενταχθούν και κάποια κοινωνικά θέματα γενικότερα σε πιο ...λάιτ ,όμως , δόσεις ,ενώ ακόμα πιο έντονα θα δούμε να φιλοξενούνται τα life-style θέματα, έτσι ώστε να δικαιολογείται και ο ...παρατεταμένος σχολιασμός τους απο το ανανεομένο πάνελ της εκπομπής.

Στις ανανεωτικές πινελιές που θα δωθούν στον "Καφέ" προκειμένου να φουσκώσει και πάλι το ...χαρμάνι του, εντάσσονται και οι αλλαγές που θα γίνουν στο σκηνικό της εκπομπής , το οποίο λέει δεν θα θυμίζει σε τίποτα το φετινό .

Και μιας και αναφερθήκαμε στις πρώτες ουσιαστικές αλλαγές που έρχονται στον "Καφέ" όσο αφορά στην θεματολογία του ,να πούμε για άλλη μία φορά, πως απο το πάνελ της εκπομπής αποχώρησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την θέση της παίρνει η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, όπως επίσης "καρέκλα" εξασφάλισε και η Ελενα Αρσένη απο το ραδιόφωνο του "Θέματος" και εννοείται πως "Καφέ με την Ελένη" θα συνεχίσει να πίνει εκτάκτως κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα και ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά και ο Νίκος Σαμοίλης.

(tlife)

Follow us


item