News-Piper

Ο ΣΕΞΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ....

Από τις σπουδές στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στις πασαρέλες και από εκεί στη θέση του Σάββα Πούμπουρα βρέθηκε ο Δημήτρης Λαγιόπου...


Από τις σπουδές στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στις πασαρέλες και από εκεί στη θέση του Σάββα Πούμπουρα βρέθηκε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, που θα τον δούμε την νέα σεζόν στο «Μες την καλή χαρά».
«Είμαι κοινωνικός, αυθόρμητος και πολύ αθλητικός τύπος», λέει ο 26χρονος στο περιοδικό «People» και μας κάνει τις πρώτες συστάσεις για τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας πως μένει στην Αργυρούπολη και πρόσφατα έβγαλε τα χακί.
Το ότι βρέθηκε στην TVήταν καθαρά θέμα τύχης -όπως επισημαίνει- καθώς ένας γνωστός του τον ενημέρωσε ότι γίνεται casting και πήγε. Μάλιστα, ήταν η πρώτη του φορά σε ανάλογη δοκιμασία!
Ο Δημήτρης δηλώνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να εκτεθεί: «η προβολή στην τηλεόραση σου ανοίγει κάποιες πόρτες, αλλά ταυτόχρονα χρειάζονται θυσίες στην προσωπική σου ζωή», λέει χαρακτηριστικά.
Όσο για την γνώμη του για την Ναταλία Γερμανού και την Σίσσυ Χριστίδου; «Είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, που μέσα από αυτή τη διαφορετικότητα βγάζουν κάτι πολύ όμορφο και ενδιαφέρον που αρέσει στον κόσμο», απαντά.


(star)

Follow us


item