News-Piper

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ...

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι εγγονός του βιομηχάνου, συνιδρυτή της εταιρίας ζυμαρικών M...


Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι εγγονός του βιομηχάνου, συνιδρυτή της εταιρίας ζυμαρικών Misko και μεγάλου Ηπειρώτη ευεργέτη Ελευθέριου Μαντζίκα.

Κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Σχολείο πήγε στου Μωραιτη και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το μεταπτυχιακό του στα Οικονομικά το έκανε στη Νέα Υόρκη. Εκεί ασχολήθηκε ιδιαίτερη με τον τομέα των πράσινων και οικολογικών μορφών επιχειρηματικότητας.

Στη Νέα Υόρκη γνώρισε και τον μεγάλο του έρωτα, τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία σκέφτηκε να φτάσει μέχρι και το γάμο. Πλέον είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Μετά το χωρισμό τους επιστρέφει στην ελλάδα. Μαθαίνει ότι πωλείται ένα οικόπεδο στην Άχλα και αποφασίζει να το αγοράσει. Έτσι δημιούργησε το ξενοδοχείο Όναρ.

Γενικά ποτέ δεν ήταν σταθερός στις ερωτικές του σχέσεις και δεν ανέχεται την καταπίεση. Ποτέ δεν απασχόλεισε τα ΜΜΕ. Όταν όμως μπήκε στη ζωή του η Ελένη Μενεγάκη, τότε βαφτίστηκε ως το πρόσωπο της επικαιρότητας.

Τρομοκρατήθηκε γι'αυτό ζήτησε βοήθεια επικοινωνιολόγου ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή τη ξαφνική δημοσιότητα. Στην Άνδρο τον αγαπούν πολύ κι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνον. Για τους ντόπιους είναι ο Μαθιός, στα χαρτιά είναι Ματθαίος και για μας... ο Ματέο!

( DownTown)

Follow us


item