News-Piper

Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ....

Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ: Χθες βράδυ έζησα ...


Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ:
Χθες βράδυ έζησα μια από τις ποιο περίεργες βραδιές του καλοκαιριού. Ξημερώνοντας ο Δεκαπενταύγουστος με βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι μου περιμένοντας τον μορφέα να με αγκαλιάσει. Εκεί που απολάμβανα την απόλυτη ησυχία που επικρατούσε , καθώς η Αθήνα έχει ερμητικά αδειάσει, καθόμουνα και αναλογιζόμουνα τη δύσκολο πράγμα είναι η μοναξιά.
Η μοναξιά φίλοι μου είναι ένα από τα ποιο σκληρά συναισθήματα που υπάρχουν , το ζεις έντονα σε κάθε ώρα , κάθε λεπτό , κάθε στιγμή το νιώθεις μέσα σου και δυστυχώς αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει.. Όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι και εκεί είσαι μόνος σου χωρίς να υπάρχει ένας άνθρωπος να σου μιλήσει να σε αγκαλιάσει να μοιραστεί τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου τότε συνειδητοποιήσεις έντονα την μοναξιά και πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο….
Τα λεφτά , η δόξα , η επικειμένη αναγνώριση είναι απλά ένα μηδενικό όταν εμφανίζεται η μοναξιά…
Όταν μελαγχολείς , τότε μόνο θα καταλάβεις το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους και φίλους δίπλα σου…..
Τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή μας τα δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι από τον χαρακτήρα μας ή απλά από τον εγωισμό μας… και αυτό γιατί στις μέρες μας δεν υπάρχει καθόλου «εμπιστοσύνη» για τους άλλους αλλά μόνο η «καχυποψία» , η «πονηριά» και η «επιφύλαξη»…. Τελικά όλα αυτά είναι μεγάλος λάθος και το γιατί …. Γιατί στη ζωή ήρθαμε μόνοι μας και στο τέλος μόνοι μας θα φύγουμε , αλλά στην υπέροχη διαδρομή που μας έδωσε ο Θεός «τη ζωή» πρέπει να αφήσουμε τις κακίες και τα μίση και να την ζήσουμε όσο ποιο μαγευτικά μπορούμε…
Εμπρός λοιπόν , ερωτευτείτε , ζήστε , ονειρευτείτε και τότε σίγουρα θα δείτε τη ζωή με άλλο μάτι….
Σας μιλάω εκ πείρας…. Κάτι που δεν κάνω εγώ και το έχω μετανιώσει μην το κάνετε και εσείς στη ζωή σας γιατί θα το μετανιώσετε , να είστε σίγουροι για αυτό….
Γράψτε μου τις εμπειρίες σας. Αυτό θα σας κάνει να θυμηθείτε στιγμές της ζωής σας που έρχονται κοντά με αυτά που λέω….
Για εσάς τα φιλαράκια μου,

Φιλιά πολλά και keep waking..

Μένιος

Follow us


item