News-Piper

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ....

Η καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας, το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ υποχρέωσε τον Άγιαξ να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, το δεκάλεπτο ξ...


Η καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας, το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ υποχρέωσε τον Άγιαξ να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, το δεκάλεπτο ξέσπασμα του "Αίαντα" και η "απόδραση" των παικτών του Μάρτιν Γιόλ από την κόλαση της Θεσσαλονίκης ήταν τα κύρια σημεία στα οποία στάθηκε την επομένη του αγώνα ο ολλανδικός Τύπος.

"Ο Άγιαξ ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή", έγραψε η "De Telegraaf", τονίζοντας ότι ο Άγιαξ γύρισε το παιχνίδι σε ακριβώς δέκα λεπτά. "Τα πράγματα για την ομάδα του Άμστερνταμ έγιναν δύσκολα στην κόλαση της Θεσσαλονίκης, αλλά αμέσως μετά την έναρξη του Β' ημιχρόνου μετέτρεψε το 1-0 σε 1-3".

"Θαυματουργή απόδραση σε εννέα λεπτά για τον Άγιαξ", ήταν ο τίτλος των "Times", που πρόσθετε ότι "ο Άγιαξ αναστήθηκε με θαυματουργό τρόπο μετά το ημίχρονο", ενώ έκανε λόγο και για "φανατική ατμόσφαιρα από τους Έλληνες φιλάθλους στο στάδιο της Τούμπας".

Στην απόδοση του Σουάρες εστίασε η "Trouw", η οποία τόνισε ότι "ο Άγιαξ έδειχνε τόσο ανήμπορος στο Α' ημίχρονο".

Αρκετά καυστική με τον ΠΑΟΚ, πάντως, ήταν η "AD", η οποία κατηγόρησε τον "Δικέφαλο" για αμυντικογενή τρόπο παιχνιδιού, ενώ ειρωνεύτηκε και τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος "εντυπωσίασε περισσότερο με το κεφάλι του, που έμοιαζε επικίνδυνο!".


(olapaok)

Follow us


item