News-Piper

Τι δηλώνει η σύζυγος του τραγουδιστή που είναι στο ψυχιατρείο;

​ Συνέχεια στο ρεπορτάζ με τον  γνωστό Έλληνα τραγουδιστή  που βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική έδωσε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελ...


Συνέχεια στο ρεπορτάζ με τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή  που βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική έδωσε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη». Δημοσιογράφος της εκπομπής πήγε σε μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλεύεται ο τραγουδιστής, τον συνάντησε και μίλησε με τους γιατρούς του.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τραγουδιστής ήταν απλά ντυμένος, καθόταν σε ένα παγκάκι με το κεφάλι σκυμμένο και έδειχνε ιδιαίτερα σκεφτικός. Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ, ο τραγουδιστής έδειχνεχαμένος στις σκέψεις τουαπομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ ο γιατρός του τόνισε ότι έχει επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο, απλά εκείνος δε θέλει να συναναστρέφεται με κανένα.

Ο τραγουδιστής είναι φορτωμένος με τα προσωπικά του προβλήματα και τα χτυπήματα που έχει δεχθεί από τη ζωή, ενώ το καλό σημάδι είναι ότι ήταν αρκετά περιποιημένος και δεν είχε την εικόνα του παρατημένου ανθρώπου με τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτή τη στιγμή ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιατρική αγωγή και δέχεται την φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Η εκπομπή συνομίλησε και με την εν διαστάσει σύζυγο του τραγουδιστή η οποία δήλωσε… άγνοια για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύζυγός της.

Μάλιστα όπως είπε έπεσε από τα σύννεφα, αφού δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός, χωρίς να θέλει να πει τίποτα παραπάνω.





Related

mesimeriani meleti 4388245489783341017

Follow us


item