News-Piper

Στο studio με την Μαρία Ιακώβου και τον Νίνο

   Στο στούντιο βρέθηκε πρόσφατα η Μαρία Ιακώβου  για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού που θα αποτελέσει και το νέο  single  που...


 
 Στο στούντιο βρέθηκε πρόσφατα η Μαρία Ιακώβου  για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού που θα αποτελέσει και το νέο single που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες απ’ την Universal Music Greece.

   Η Μαρία Ιακώβου μια απ’ τις καλύτερες  φωνές της νέας γενιάς με την ξεχωριστή χροιά της και με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί απ’ τον κόσμο συνεχίζει την ανοδική της πορεία με  ένα δυνατό τραγούδι που κρύβει μια έκπληξη. Την μουσική και τους στίχους του «Θα πληρώσεις» όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού υπογράφει ο Νίνο. Λίγους μήνες μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους την περασμένη άνοιξη στην Θεσσαλονίκη ο  Νίνο εμπιστεύτηκε στην ερμηνεύτρια το «Θα πληρώσεις», ένα τραγούδι  που έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας.
   Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μας εκπλήσσει ευχάριστα για ακόμη μια φορά αποκαλύπτοντας την δημιουργική του πλευρά. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του την επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου «Πόσο ωραία μάτια έχεις», αποδεικνύει ότι  πέρα από επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και ένας  δημιουργός με ένα δικό του ιδιαίτερο στυλ γραφής. 
   Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος, η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε  στο στούντιο  Take2 και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό!

Related

music 1406895198390598160

Follow us


item