News-Piper

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποχώρησε από την πρεμιέρα Καραβάτου-Κατσούλη στα… καλά καθούμενα!

Πρεμιέρα στη νέα τους τηλεοπτική στέγη, το Epsilon, έκαναν το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και τους Όλγ...

Konstantinidou 2
Πρεμιέρα στη νέα τους τηλεοπτική στέγη, το Epsilon, έκαναν το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και τους Όλγα Λαφαζάνη και Δημήτρη Μακαλιά.
Αφού «ξενάγησαν» τους τηλεθεατές στο πλατώ της εκπομπής, οι δυο τους επεφύλασσαν για την πρεμιέρα της εκπομπής μια έκπληξη! Ποια ήταν αυτή;
Ο Κρατερός Κατσούλης κάθισε απέναντι από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να της κάνει μια συνέντευξη με μεγάλες δόσεις black χιούμορ, ως ένας άλλος Ζακ Γαλιφιανάκης.
konstantinidou
Η μαγνητοσκοπημένη συζήτηση ανάμεσα στον οικοδεσπότη της εκπομπής και τη γνωστή ηθοποιό εξελίχθηκε σε παρωδία και ολοκληρώθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να αποχωρεί -στα… καλά καθούμενα, που είναι και ο τίτλος της εκπομπής- στέλνοντάς τον στον αγύριστο!
Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κρατερός Κατσούλης την… μπέρδεψε με την Τζέσυ Παπουτσή, της είπε ότι… κρατιέται λόγω μπότοξ και παραδέχτηκε ότι έχει εξομολογηθεί διάφορά άγνωστα περιστατικά στον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την τελευταία συνεργασία τους.
«Ένα μήνα με παρακάλαγες κι εσύ και η γυναίκα σου να έρθω στην πρώτη εκπομπή! Τι μπούρδες είναι αυτές;», είπε η ηθοποιός, από τη μεριά της και έφυγε από το στούντιο.
Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο μιας πλάκας με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να μπαίνει στο κανονικό πλατώ!

Related

media 7774893117784409003

Follow us


item