News-Piper

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εγώ με 800 ευρώ το επεισόδιο δεν θα έκλεινα δουλειά»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αποχή του από την τηλεόραση, η οποία δεν ήταν δική του επιλογή, απλά δεν εί...


petros filipidisΟ Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αποχή του από την τηλεόραση, η οποία δεν ήταν δική του επιλογή, απλά δεν είχε απολύτως καμία πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο σίριαλ, για τα χρήματα που έπαιρνε και πόσο πια, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκε να ρίξει το κασέ του.

Ετοιμάζεται για τέσσερις θεατρικές παραστάσεις μέσα στη σεζόν, μα απέχει από την τηλεόραση. Αλήθεια δεν χτύπησε το τηλέφωνό του από κάποιο κανάλι για να παίξει σε σειρά του; «Δεν χτύπησε, ψέματα να πω. Δεν ξέρω γιατί και πως αλλά δεν είχα καμία πρόταση φέτος», δήλωσε στη Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη.
Μήπως φταίει το γεγονός πως ανήκει στους ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς; Οι φήμες λένε πως παλαιότερα το κασέ του ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ. «Δεν θα σου πω το κασέ που έπαιρνα, γιατί δεν αφορά κανέναν. Άσε που πρόκειται για περασμένα μεγαλεία που δεν ισχύουν πια. Για την περσινή τηλεοπτική δουλειά μου έριξα τα χρήματά μου, το “κασέ” που λες, κατά 60%. Έριξα πολύ νερό στο κρασί μου και αν με φώναζε κάποιος να κάνω σειρά, μπορεί και να το συζητούσα. Δεν με πήρε όμως κανείς. Δεν χτύπησε καθόλου το τηλέφωνό μου».
Ίσως να φοβόντουσαν να του προτείνουν τα «ψίχουλα» που λέγεται πως δίνουν πια. Υπάρχει πρωταγωνίστρια που για μια σειρά που ξεκινάει τώρα παίρνει 800 ευρώ το επεισόδιο, ενώ κάποτε έπαιρνε 5.000 ευρώ. «Ε, εγώ με αυτά τα χρήματα δεν θα πήγαινα. Πρόσεξε, δεν σχολιάζω αυτούς που κλείνουν με τόσα λεφτά. Πολύ καλά κάνουν, αν αυτή είναι η ανάγκη τους. Σου μιλάω για μένα, για το τι κάνω και τι δεν κάνω. Οι άλλοι, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που πλήττεται άσχημα ο χώρος μας και που, δυστυχώς, η δουλειά μας δεν έιναι είδος πρώτης ανάγκης, καλά κάνουν και ρίχνουν τόσο τα όποια κασέ τους».

Related

showbiz 6416241667484081525

Follow us


item