News-Piper

Αποχωρεί από τον Αντ1 ο Γιώργος Παπαδάκης;

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τον Γιώργο Παπαδάκη και με το αν θα μείνει ή θα φύγει τελικά από τον ΑΝΤ1...

giorgos-papadakis
Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τον Γιώργο Παπαδάκη και με το αν θα μείνει ή θα φύγει τελικά από τον ΑΝΤ1...

Το ρεπορτάζ του tvmedia αναφέρει πως ο δημοσιογράφος αποχωρεί και πιθανότατα να πάει στο Epsilon... Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ όπως το διαβάσαμε:
"Με τις απολύσεις στον ΑΝΤ1 να προβλέπεται να ξεπεράσουν τις πενήντα και με την στάση εργασίας των εργαζομένων να έχεις ως αποτέλεσμα να μην βγουν δελτία ειδήσεων μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, προβλέπονται ραγδαίες και σοβαρές εξελίξεις!
Μια από αυτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Tv media", είναι η αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από το δυναμικό του σταθμού! Ο παρουσιαστής ήταν δυσαρεστημένος τις τελευταίες ημέρες με τις αποφάσεις της διοίκησης και φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του για την μεγάλη έξοδο.."\

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ του TVNEA αναφέρει πως ο δημοσιογράφος παραμένει κανονικά στην θέση του ...Όπως διαβάζουμε η αποχώρηση του σε καμία περίπτωση δεν ισχύει,αφού στις αρχές Ιουλίου ανανεώθηκε το συμβόλαιο του και μάλιστα είχε αποφασιστεί πως ο τίτλος της εκπομπής από "Πρωινό Αντ1" καταργείται και επιστρέφει το ιστορικό "Καλημέρα Ελλάδα".

Ο γνωστός δημοσιογράφος γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό τι θα γινόταν στο σταθμό την καλοκαιρινή περίοδο λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης και αν είχε σκοπούς φυγής δεν θα έβαλε την υπογραφή του.

Τι ακριβώς ισχύει δεν ξέρουμε και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να έχουμε ίσως και κάποια ανακοίνωση από το κανάλι...

Related

media 5324743525235146973

Follow us


item