News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και η νέα επαγγελματική συνεργασία

Η Ελένη Μενεγάκη είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της ελληνικής showbiz που εμπιστεύονται περισσότερο οι εταιρείες για να τα διαφημίσει τα ...

Η Ελένη Μενεγάκη είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της ελληνικής showbiz που εμπιστεύονται περισσότερο οι εταιρείες για να τα διαφημίσει τα προϊόντα τους.



Καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη ξέρει να "πουλάει" με τον καλύτερο τρόπο προϊόντα που φιλοξενούνται στο πρόγραμμά της. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διαφημίσεις στη ζώνη της κοστίζουν... κάτι παραπάνω. Μάλιστα, οι κριτικές συχνά κάνουν λόγο για "telemarketing" στην εκπομπή της, με την ίδια να αδιαφορεί χαμογελώντας μιας και γνωρίζει πως τα έσοδα από την εκπομπή της είναι απίστευτα. Δεν είναι βέβαια λίγες, οι εταιρείες που προτείνουν στην ξανθιά παρουσιάστρια συμβόλαια συνεργασίας με την ίδια να είναι το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες τους, έναντι αδράς αμοιβής. Εκεί βέβαια ο... "Μίδας" Μενεγάκη -που ότι πιάνει γίνεται χρυσός-, είναι τριπλά επιλεκτική. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βάζει συχνά την υπογραφή της σε τέτοιου είδους συμφωνίες. Πριν από λίγο καιρό όμως, έγινε στην Ελένη Μενεγάκη μια πρόταση που την έκανε να το σκεφτεί πολύ και να απαντήσει θετικά στην πρόταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR, γνωστή εταιρεία καλλυντικών, ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να... αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να γίνει το πρόσωπο καμπάνιας για βαφές μαλλιών. Η Ελένη το σκέφτηκε και δέχθηκε. Εξ' άλλου συχνά έχει πει μέσα από την εκπομπή της πως θα τολμούσε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και φαίνεται πως τώρα θα το κάνει πράξη. Όπως όλα δείχνουν, η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακότατη και δεν αποκλείεται να δούμε την Ελένη Μενεγάκη με άλλο χρώμα μαλλιών στην τηλεοπτική της επιστροφή στις οθόνες μας, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Related

menegaki 8609489405036753136

Follow us


item