News-Piper

Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Καλογήρου: Πέθανε ο πατέρας του παιδιού της

«Έσβησε» σε ηλικία 53 ετών, την περασμένη Πέμπτη, ο  Τάσος Ζαφειρόπουλος , πρώην σύντροφος της ηθοποιού,  Μαρίνας Καλογήρου  (είχαν γνωρισ...

«Έσβησε» σε ηλικία 53 ετών, την περασμένη Πέμπτη, ο Τάσος Ζαφειρόπουλος, πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Μαρίνας Καλογήρου (είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη) με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι το 2009.
Ο θάνατος του διευθυντή φωτογραφίας και συνεργάτη επί πολλά χρόνια του Mega σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, σε φίλους αλλά και στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης, ωστόσο η πρώην αγαπημένη του επέλεξε να μην δώσει το «παρών» για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.
tasos Zafeiropoulos (2)
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Αποστόλης Τότσικας και η Νάντια Κοντογεώργη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Φρόσω Ράλλη, η Κατερίνα Τσάβαλου, αλλά και η επίσης ηθοποιόςΑνατολή Αθανασιάδου, που υπήρξε σύζυγός του βρέθηκαν εκεί για να του πουν το «τελευταίο αντίο».
Ο Τάσος Ζαφειρόπουλος εργάστηκε με πάθος για την μεγάλη του αγάπη, τη φωτογραφία, και συνέδεσε το όνομά του με πολλές επιτυχίες. Ξεκίνησε τη δουλειά του στην τηλεόραση το 1997 από τη σειρά της ΕΡΤ Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ στο Mega έκανε διεύθυνση φωτογραφίας σε πολλές δημοφιλείς σειρές μεταξύ των οποίων «Οι Απαράδεκτοι», «Η ζωή μας μια βόλτα», «Κλείσε τα μάτια», «Πίσω στο σπίτι», «Κάτω Παρτάλι», «Κάψε το σενάριο».
Ιδιαίτερη και χαρισματική ήταν η δουλειά του Τάσου Ζαφειρόπουλου και στον κινηματογράφο όπως και στο θέατρο. Διευθυντής φωτογραφίας στο «Κόκκινο Ουρανό» και «Η Νήσος 2 – το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» και υπεύθυνος φωτισμού στα θεατρικά «Rent» και «Το μαγαζάκι του τρόμου».
tasos Zafeiropoulos (1)
*Οι φωτογραφίες του Τάσου Ζαφειρόπουλου είναι από το προσωπικό του προφίλ στο facebook

peoplegreece.com

Related

showbiz 1846977680028508064

Follow us


item