News-Piper

Διώχνει ο Λάτσιος τον Φουρθιώτη από το Epsilon; Η απάντηση του παρουσιαστή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο Γιάννης Λάτσιος πηγαίνει στο Εpsilon και διώχνει τον Μένιο Φουρθιώτη...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο Γιάννης Λάτσιος πηγαίνει στο Εpsilon και διώχνει τον Μένιο Φουρθιώτη...
Το ρεπορτάζ είναι το παρακάτω:
"Αγώνας δρόμου στο E TV για την απόκτηση του Γιάννη Λάτσιου μετά το πρόσφατο «διαζύγιό» του από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο σταθμός του Περιστερίου επιθυμεί διακαώς συνεργασία με τον master της τηλεόρασης, ακόμη και αν αυτό σημάνει το τέλος της «βασιλείας» του Μένιου Φουρθιώτη. 
Το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 αποτελεί «σανίδα σωτηρίας» για την αναβάθμιση του καναλιού, που επί δύο χρόνια βαλτώνει στις χαμηλές τηλεθεάσεις λόγων φτηνών παραγωγών και αποτυχημένων κόνσεπτ.Η προσέγγιση
Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το Ε επιζητεί την απόκτηση κύρους, σοβαρότητας και εγκυρότητας προκειμένου να σταθεί στον ανταγωνισμό, γι' αυτό η πιθανή άφιξη του Γιάννη Λάτσιου στη θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος θα άλλαζε αυτόματα το προφίλ του σταθμού. Λέγεται μάλιστα ότι έχει γίνει ήδη μια πρώτη προσέγγισή του από υψηλό στέλεχος, αλλά όχι από τον Μένιο Φουρθιώτη, όπως συνηθίζεται με τους παρουσιαστές, καθώς χρειάζεται άλλο χειρισμό, πιο επαγγελματικό. Είναι σοβαρός, πολυπράγμων, ικανός και ταλαντούχος, με επιτυχημένη καριέρα και πολυετή σταδιοδρομία σε Mega, Alpha και ΑΝΤ1. Αυτός ο πολύτιμος συνεργάτης θα μπορούσε να απογειώσει το πρόγραμμα με τα ήδη υπαρκτά ηχηρά ονόματα παρουσιαστών, αλλά με εκπομπές ανύπαρκτων τηλεθεάσεων.Και βέβαια μια τέτοια συμφωνία θα είχε διπλό κέρδος για την επιχείρηση, διότι ο πρώην κριτής του «Dancing with the stars», εκτός από το «know how», έχει στο πλευρό του την αδελφή του Αγλαΐα Λάτσιου. Η γνωστή παραγωγός, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, δύναται να δημιουργήσει μια ισχυρή εταιρία παραγωγής «τρέχοντας» λαμπερά σόου και διεθνείς παραγωγές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Γιάννης Λάτσιος, αν τελικά «κλείσει» εκεί, την επομένη ημέρα θα έχει έτοιμο το επόμενο «X-Factor», το οποίο παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, μια και οι σχέσεις του με την ξένη εταιρία παραγωγής είναι άριστες.Το μόνο «αγκάθι» σε αυτόν τον «γάμο» λοιπόν φαίνεται να είναι ο πρώην μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο οποίος σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και έχει μια σειρά υποτιθέμενων ρόλων και τίτλων, όπως διευθυντής marketing. Λέγεται ότι ο Λαρισαίος Γιάννης Λάτσιος δεν τρέφει συμπάθεια στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ούτε και στο πρόσωπο του παρουσιαστή (με τα τεράστια προβλήματα στο συντακτικό του). Ισως διότι ποτέ στο ενεργητικό του δεν προώθησε κουτσομπολίστικες εκπομπές στα μεγάλα κανάλια, για λόγους εγκυρότητας και αξιοπιστίας. Και επειδή οι ριζικές αλλαγές ξεκινούν από τον... πάτο, η λογική θέλει να αρχίσουν από τη μοναρχία του Σαββατοκύριακου.Ωστόσο τα μεγαλεπήβολα σχέδια της διοίκησης, όποια και αν είναι, θα πρέπει να φρενάρουν μέχρι τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και τα 8.000.000 ευρώ που θα πρέπει να κατατεθούν από τους ιδιοκτήτες, συν τη φορολογική ενημερότητα και την κεφαλαιακή επάρκεια. 
Βέβαια το κανάλι του Περιστερίου, όπως λένε πληροφορίες, δεν έχει ανάγκη ρευστού, καθώς στα μέσα του 2000 ο ιδιοκτήτης του κ. Βρυώνης λέγεται ότι πούλησε τη διαφημιστική εταιρία του αντί αρκετών εκατομμυρίων, χρήματα που φαίνεται ότι τα επενδύει σε αυτή τη νέα δραστηριότητά του. Το θέμα όμως είναι αν το όνομά του θα είναι ανάμεσα στα τέσσερα των καναλαρχών."

Την απάντηση του στο παραπάνω δημοσίευμα έδωσε ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, γράφοντας:
"Πραγματικά ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας! Η Αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα του 2015 πραγματικά όλα έχουν αλλάξει και έχουν επηρεάσει την σκέψη , την άποψη αλλά και το πραγματικό ρεπορτάζ!!! Το πιο εύκολο πράγμα είναι να διηγείσαι και να γράφεις Παραμυθάκια που φαντάζεσαι λες και είσαι παιδάκι 3 χρονών.... Η μόνη βέβαια διαφορά είναι ότι τα παιδάκια που φαντάζονται μπορούν να το κάνουν με επιτυχία σε αντίθεση με τους "κρυμμένους" δημοσιογράφους εφημερίδων που γράφουν ανυπόγραφα παραμύθια...επειδή πραγματικά ακόμα δεν έχουν μεγαλώσει... Η Εποχή αυτή πέρασε ..... δεν υπάρχει ο "Κακός Λύκος" αλλά το μόνο που έμεινε είναι "αυτοί" οι "δημοσιογράφοι" που φοβούνται οι ίδιοι την τόσο "φανταστική" υπογραφή τους ... δηλαδή τον ίδιο τους τον εαυτό.. και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό....Καλημέρα σε όλους και σε εσάς που πίνετε καθημερινά έναν πικρό καφέ χωρίς ζάχαρη όπως είναι ο Espresso , για

να ξυπνήσετε από τον ύπνο που είστε βυθισμένοι!!!" 

Related

media 3366290684107295671

Follow us


item