News-Piper

Θα είναι τελικά «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη η Ζήνα Κουτσελίνη;

Όταν έγινε γνωστό, πως η  Ζήνα Κουτσελίνη  θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μιας δίωρης lifestyle μεσημεριανής εκπομπής στο Star, πολ...

Όταν έγινε γνωστό, πως η Ζήνα Κουτσελίνη θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μιας δίωρης lifestyle μεσημεριανής εκπομπής στο Star, πολλοί ήταν οι άνθρωποι του χώρου που ξαφνιάστηκαν. Κανένας δεν περίμενε πως η δημοσιογράφος θα προχωρούσε σε αυτό που τόσο καιρό έλεγε σε συνεντεύξεις της, ότι δηλαδή θα έμπαινε μπροστά από τις κάμερες!

Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» είναι πλέον γεγονός και πριν από δύο ημέρες παρακολουθήσαμε στο Star το trailer. Σήμερα, έγινε γνωστή η ημέρα της πρεμιέρα της πρεμιέρας, ενώ επισημοποιήθηκε η ώρα προβολής της. Τελικά θα βρίσκεται «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη;
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του σταθμού της Κάτω Κηφισιάς, όπως αναφέρεται στο blog του Γρηγόρη Μελά στο newsit:
-Από τις 10 έως τις 12 το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου με το «Live U».
-Από τις 12 έως τις 13:45 η καινούρια εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη ,που είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.
-Από τις 13:45 έως τις 14:45 θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «9 μήνες».
-Από τις 14:45 έως τις 16:45 ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές με το «ΦΜ Live» που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.
-Από τις 16:45 έως τις 17:40 θα προβάλλεται σε επανάληψη η αμερικάνικη σειρά «House». Ωστόσο γύρω στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται στη θέση της να ξεκινήσει η καινούρια εκπομπή «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
-Από τις 17:40 έως τις 17:50 το απογευματινό δελτίο ειδήσεων που θα είναι και στη νοηματική για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.
-Από τις 17:50 έως τις 18:50 θα προβάλλεται η σειρά «9 μήνες».
-Από τις 18:50 έως τις 20:00 ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Τζούλια Νόβα.
-Στις 20:00 θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.
Στην prime time ζώνη του σταθμού θα συνεχίσουν να προβάλλονται γνωστές ξένες ταινίες.

Related

star 8903337890137784234

Follow us


item