News-Piper

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μιλά πρώτη φορά για τη συνεργασία του με την σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς

Η εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του Αντ...

Η εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του Αντ1 από τις 16.00 έως τις 18.00.

O τίτλος του ολοκαίνουριου πρότζεκτ θα είναι «Σπάτα live» και στην ομάδα, μεταξύ των προσώπων, θα βρίσκεται τελικά και η σύντροφος του παρουσιαστή, Ιλένια Ουίλιαμς. Η κάμερα του «Πρω1νο» τρύπωσε σε μία από τις συσκέψεις με επικεφαλής τον Βαγγέλη Περρή και όλα τα πρόσωπα μίλησαν για το τι ετοιμάζουν.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε για την επιλογή της αγαπημένης του να είναι στην παρέα τους: «Είχε ακουστεί ούτως ή άλλως το όνομα της γιατί είχε κάνει αλλού δοκιμαστικό. Την κάλεσαν, εγώ έδωσα το τηλέφωνο, ήρθε εδώ, μίλησε μαζί μας και χαίρομαι πολύ που είναι στην ομάδα μας. Δε θα κρύβουμε κάτι, αλλά αν στον αέρα πεταχτεί και κάτι, σίγουρα δεν θα είναι σκόπιμο και σίγουρα δε θα το καλύψουμε. Δε θα πάμε και σε break επειδή ειπώθηκε κάτι που υπονοεί μια οποιαδήποτε προσωπική σχέση.
Από την άλλη η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε για τα τρυφερά τετ α τετ με τον αγαπημένο της που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Δεν ήταν κάτι που με έκανε να αισθάνομαι άνετα και όμορφα. Μου κοστίζει λίγο το να σκέφτομαι ότι δε μπορώ να είμαι χαλαρή και ήρεμη. Γιατί ήταν ο οποιοσδήποτε. Δεν ήταν παπαράτσι, ήταν κάποιος ιδιώτης και, μάλιστα, ανήλικα παιδιά».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


peoplegreece.com

Related

media 121159403459277005

Follow us


item