News-Piper

Η πρεμιέρα της Ζήνα Κουτσελίνη

Πρεμιέρα έκανε ακριβώς στις 12 το μεσημέρι η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από τη συχνότητα του Star στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρεμιέρα έκανε ακριβώς στις 12 το μεσημέρι η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από τη συχνότητα του Star στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Φορώντας μια κατακόκκινη φόρμα και χωρίς καθόλου άγχος μίλησε για την απόφασή της να βγει μπροστά από τις κάμερες ύστερα από 25 χρόνια καριέρας πίσω από αυτές.
«Να ‘μαι κι εγώ εδώ μπροστά από την κάμερα. Μετά από 20 ή 25 χρόνια στη δημοσιογραφία αποφάσισα να πω το ναι στην πρόταση που μου έκαναν τα στελέχη του Star και να βγω μπροστά στην κάμερα. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πιστεύω στο περιεχόμενο αυτής της εκπομπής. Πιστεύω στη δύναμη της αλήθειας. Να ακούσουμε αλήθειες. Και πάνω από όλα πιστεύω ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. (…) Πάντα υπάρχει ένας φωτεινός δρόμος ακόμα κι αν οι γύρω μας μάς θέλουν στο σκοτάδι».
Στη συνέχεια σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό την ομάδα της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτήν την εκπομπή δεν θέλουμε χειροκροτητές αλλά αληθινούς πρωταγωνιστές».
Πρώτη φιλοξενούμενη της εκπομπής της δημοσιογράφου είναι η Δανάη Στράτου, η οποία άνοιξε το σπίτι της για πρώτη φορά στις κάμερες και έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα ειπώθηκαν:

peoplegreece.com

Related

media 2020073523353968547

Follow us


item