News-Piper

Ηθοποιός κρεμάστηκε την ώρα που έπαιζε θέατρο!

Αυτό το απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον 27χρονο Ιταλό ηθοποιό  Raphael Schumacher  συνέβη στην  Ιταλία  και πιο συγκεκριμένα σ...

Αυτό το απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον 27χρονο Ιταλό ηθοποιό Raphael Schumacher συνέβη στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Pisa.

O ηθοποιός είχε μια σκηνή, στην οποία σύμφωνα με το σενάριο, έπρεπε να περάσει μια θηλιά από το λαιμό του για να απαγχονιστεί. Το θέμα, όμως, είναι ότι ο απαγχονισμός ήταν πραγματικός και αν δεν ήταν παρατηρητική μια φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία παρακολουθούσε την παράσταση, ο νεαρός ηθοποιός θα ήταν νεκρός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε μετακινηθεί το κουτί, πάνω στο οποίο πάτησε ο ηθοποιός για να περάσει την θηλιά από το λαιμό του.
RAPHAEL 2
Ο art director της παράστασης, όμως, είπε στους αστυνομικούς που διεξάγουν έρευνα, ότι ο Raphaelαποφάσισε να αλλάξει τελευταία στιγμή το σενάριο, το οποίο προέβλεπε πυροβολισμό. Τελικά, χωρίς να τους εξηγήσει τον λόγο, αποφάσισε να εισάγει τον απαγχονισμό.
Η μητέρα του σε σχετικές της δηλώσεις, ανέφερε: «Ο γιος μου πρόσφατα έχασε τον πατέρα του και χώρισε, αλλά βρήκε τις ισορροπίες του. Δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να αυτοκτονήσει».
Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κώμα και οι γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Related

hot 5891358138372392877

Follow us


item