News-Piper

Ευρήματα-σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον: Παιδική πορνογραφία,σεξ με ζώα και σαδομαζοχιστικά εργαλεία

Αποτροπιασμό προκαλούν τα φρικιαστικά ευρήματα των αστυνομικών μετά από έρευνα που έγινε στη «Neverland» του Μάικλ Τζάκσον το 2003, τα ο...

Αποτροπιασμό προκαλούν τα φρικιαστικά ευρήματα των αστυνομικών μετά από έρευνα που έγινε στη «Neverland» του Μάικλ Τζάκσον το 2003, τα οποία είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Αφορμή για την αστυνομική έρευνα, είχαν σταθεί οι καταγγελίες εναντίον του βασιλιά της ποπ, για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα αγόρια. Την περίοδο της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 70 άτομα από το γραφείο του Εισαγγελέα και του σερίφη της περιοχής, ο ίδιος ο καλλιτέχνης βρισκόταν στο Λας Βέγκας.
spl789683_022.jpg
Σύμφωνα με τη «Radar Online» που δημοσιεύει τα εν λόγω έγγραφα, o Μάικλ Τζάκσον είχε μια πολύ μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού, ενώ στην κρεβατοκάμαρα του και στο μπάνιο του, βρέθηκαν τουλάχιστον εφτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο έφηβων αγοριών αλλά και πολύ νεότερων, είτε γυμνών είτε ντυμένων με αδαμιαία περιβολή.
spl789715_001.jpg
Όπως αναφέρουν με τα αστυνομικά έγγραφα, ο Μάικλ Τζάκσον παρουσιάζεται ως ένας χειριστικό ον, ένας παρανοϊκός με το σεξ και τα ναρκωτικά «θηρευτής», που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στις ορέξεις του.
μαικλ1.jpg
Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκαν «αηδιαστικές και άκρως συγκλονιστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες όπως πιστεύεται.
Ένας από τους τότε ερευνητές, αναφέρει στα έγγραφα του, πως «βάσει της εμπειρίας και της εκπαίδευσης μου, αυτό το είδος του υλικού (που είχε στη διάθεση του ο pop star) χρησιμοποιείται κατά την διαδικασία του grooming, κατά την οποία οι άνθρωποι που θέλουν να κακοποιήσουν παιδιά, μειώνουν τις αναστολές των εν δυνάμει θυμάτων τους και διευκολύνουν την παρενόχληση τους».
τζακσον2.jpg
Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, στην κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον, βρέθηκε ένα βιβλίο που απεικόνιζε φώτο γυμνών ανδρών, αλλά και πολλά βιβλία με γυμνούς και ημίγυμνους gay άνδρες, όπως επίσης και με ανθρώπους σε προεφηβεία και εφηβεία γυμνά ή ημίγυμνα. Στον χώρο ψυχαγωγίας του Τζάκσον, ανακαλύφθηκε ακόμα, ένα βιβλίου με γυμνές φωτογραφίες ανδρών.
τζακσον3.jpg
Εντύπωση προκαλεί επίσης μια συλλογή με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800!
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ:
Ο τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Γκάβιν Αρβάιζο, ο οποίος εκείνη την περίοδο πάλευε με τον καρκίνο και τελικά επέζησε. Ο Τζάκσον αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο.
τζακσον4.jpg
Παρόμοιες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του «βασιλιά της ποπ» και ο επίσης 13χρονος Τζόρνταν Τσάντλερ, που είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον παρενόχλησε. Δεν είχαν απαγγελθεί ποτέ τότε κατηγορίες εναντίον του, όταν οι αρχές ανακάλυψαν πως ο πατέρας του προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή και η μητέρα του ισχυριζόταν πως ο Μάικλ Τζάκσον δεν άγγιξε ποτέ τον γιο της.
τζακσον5.jpg
Όμως, το ανήλικο αγόρι μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Μάικλ Τζάκσον και κάποια διακριτικά χαρακτηριστικά που είχε στα γεννητικά του όργανα. Η οικογένεια του Τσάντλερ συμβιβάστηκε με 22 εκατομμύρια δολάρια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στις αίθουσες των δικαστηρίων.
τζακσον6.jpg
Μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης, η ιστοσελίδα «Radar Online» επικοινώνησε με τον Ρον Ζόνεν, βοηθό εισαγγελέα στην Σάντα Μπάρμπαρα, που συμμετείχε στην σχετική έρευνα.
τζακσον7.jpg
Ο Ζόνεν ήλωσε: «Ο Μάικλ Τζάκσον παραδέχτηκε ότι έπαιρνε παιδιά μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει 5 διαφορετικά αγόρια που όλα έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael Jackson ήταν ένοχος για παιδική κακοποίηση».
τζακσον8.jpg
τζακσον9.jpg
τζακσον10.jpg
τζακσον11.jpg
τζακσον12.jpg
τζακσον13.jpg

star.gr

Related

hot 5325522905023638509

Follow us


item