News-Piper

H νέα ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, ο τίτλος της εκπομπής και όλες οι λεπτομέρειες

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην (πολύ) πρωινή ζώνη.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην (πολύ) πρωινή ζώνη.
Η ξανθιά παρουσιάστρια εντάχθηκε στο δυναμικό του Epsilon εδώ και περίπου ένα μήνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς μαζί με την ομάδα της για την εκπομπή, που θα βρεθεί απέναντι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, το νέο στοίχημα της Κατερίνας, που θα ξεκινά στις 7.00, θα λέγεται «Φτιάξε καφέ… να στα πω» και μαζί της θα βρίσκονται:
Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα,  η οποία πέρσι ήταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη.
tzortzela kosiava
Η Ανθή Βούλγαρη, αρχισυντάκτρια της εφημερίδας Freddo.
anthi voulgari
Ο Μαρίνος Βυθούλκας, δημοσιογράφος στο περιοδικό People.
marinos vithoulkas
Η Ειρήνη Γκανιάτσου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Δέστε τους στον Alpha και έχει συνεργαστεί για χρόνια με την Κατερίνα.

Ο Νάσος Γουμενίδης, ο οποίος θα εμφανίζεται στην εκπομπή μέσω link.
nasos goumenidis
Ο Θέμης Μάλλης, όπως έχει γραφτεί, θα εμφανίζεται και μπροστά από τις κάμερες αλλά θα έχει και τον ρόλο του αρχισυντάκτη.
themis mallis people 67 (2)
Και ένα ακόμα πρόσωπο-έκπληξη!
Τη σκηνοθετική ματιά θα έχει ο Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος.
H πρώτη συνάντηση της ομάδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες έγινε σήμερα το πρωί και, όπως εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου σε άνθρωπο από το Epsilon «αισθάνεται ήδη άνετα με τους συνεργάτες της, γιατί δείχνουν επαγγελματισμό και ο καθένας είναι καλός στον τομέα του». Ακολούθησε η επίσημη φωτογράφηση, από την οποία η Κατερίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο στιγμιότυπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, το concept της εκπομπής θέλει την τηλεοπτική παρέα να συγκατοικεί σε ένα σπίτι δύο επιπέδων και να σχολιάζει την επικαιρότητα με αυθορμητισμό, σαν στο σπίτι τους. Το στούντιο-σπίτι θα αποτελείται από τρεις βασικούς χώρους –το καθιστικό, την κουζίνα και ένα χώρο για τη γυναίκα-, όπου θα παρουσιάζονται οι εκάστοτε ενότητες της εκπομπής.
Αρχικά η πρεμιέρα προγραμματιζόταν για τις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μετακινηθεί για μια εβδομάδα αργότερα.
Όλα αυτά βέβαια ήταν προγραμματισμένα με την προοπτική πως το Epsilon θα έπαιρνε μια από τις πολυπόθητες άδειες, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα συμβεί...

Related

media 5434148013124168227

Follow us


item