News-Piper

Η επίσημη ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη και οι δύο νέοι συνεργάτες

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σε λίγες ημέρες, παρέα με την ανανεωμένη ομάδα της. Μαζί της θα βρίσκεται, όπως σας εν...

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σε λίγες ημέρες, παρέα με την ανανεωμένη ομάδα της. Μαζί της θα βρίσκεται, όπως σας ενημερώσαμε, ο σεφ Γιώργος Τσούλης και η ηθοποιός, Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:
Χειροποίητα κοσμήματα
«Μια ξεχωριστή ημέρα! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια μας μέσα από την οθόνη του Alpha, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι.
Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική-, αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.
Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά – όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.
Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει.
Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή
«Ελένη»: Το σταθερό σας ραντεβού, σ’ έναν κόσμο που αλλάζει. Καθημερινά, στις 13:00».

Related

menegaki 7704385889397127845

Follow us


item