News-Piper

Πρεμιέρα για το Σπίτι μου Σπιτάκι μου

Την πρεμιέρα της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε σήμερα, Σάββατο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είπε την καλημέρα της στις 09.45 μ...

Την πρεμιέρα της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε σήμερα, Σάββατο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είπε την καλημέρα της στις 09.45 με παρεΐστικη διάθεση αλλά και αρκετό άγχος.

Πριν πέσουν οι τίτλοι της εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσαν πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz και έστελναν τις ευχές τους στην ομάδα του «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό με χαρούμενη διάθεση και εμφανώς ανανεωμένη και ξεκούραστη μετά το πέρας των καλοκαιρινών της διακοπών. Αφού μας σύστησε την παρέα που την πλαισιώνει στην οποία εντάσσονται οι Σάββας Πούμπουρας, Παύλος ΣταματόπουλοςΦλορίντα ΠετρουτσέλιΝάνσυ Παραδεισανού και Γιάννης Πουλόπουλος πέρασαν στον καναπέ για να ξεκινήσουν με τα θέματα της εκπομπής.
Είναι πολύ λογικό όπως και σε κάθε έναρξη να υπάρχει άγχος, η πρωινή παρέα όμως επέλεξε να πειράξει το νέο της μέλος, Σάββα, για την αμηχανία του.
Μετά το καλωσόρισμα και λίγο πριν ξεκινήσουν να αναλύουν τα θέματα της ημέρας η ξανθιά παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να πει λίγο λόγια για το μέλλον των Μέσων που έχει προβληματίσει όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά τόνισε πως σκοπός της εκπομπής είναι να διασκεδάζει το κοινό και ξεκίνησε με τη ροή των θεμάτων.

Related

media 5823141034462457202

Follow us


item