News-Piper

Σου Κου: Με γέλια, τραγούδι και χορό έκαναν πρεμιέρα η Μαρία Μπεκατωρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Την πρώτη καλησπέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε η  Μαρία Μπεκατώρου  σήμερα Σάββατο στις 13.45 για ακόμη μια φορά από τη συχνότη...

Την πρώτη καλησπέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε η Μαρία Μπεκατώρου σήμερα Σάββατο στις 13.45 για ακόμη μια φορά από τη συχνότητα του ANT1.
Με κέφι, σκέρτσο και πολύ ενθουσιασμό μπήκε στο τηλεοπτικό πλατό και πιάνοντας το μικρόφωνο ξεκίνησε να τραγουδάει, ένα κομμάτι που όπως σας έχουμε ενημερώσει έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την πρεμιέρα της εκπομπής.
Σύσσωμη η ομάδα ξεσήκωσε τόσο τους συνεργάτες που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες όσο και εμάς που τους παρακολουθήσαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Αφού μας έδειξαν τις φωνητικές τους ικανότητες πέρασαν στο τραπέζι για να ξεκινήσει η εκπομπή. Η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου γνωστοποίησε στο κοινό το άγχος της το οποίο όμως ομολογουμένως δεν έγινε αντιληπτό.
Η ξανθιά παρουσιάστρια καλωσόρισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που θα βρίσκεται φέτος στο πλευρό της καθώς και τον Χρήστο Νέζο. Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν χρειάστηκαν συστάσεις καθώς είναι όπως ανέφερε και η ίδια το βασικό χαρτί της εκπομπής, στενός φίλος και σταθερά στο πλευρό της στο Σου Κου.

Related

media 4728877483918670435

Follow us


item