News-Piper

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε πως θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο, πρώτο τους μέλημα είναι τα παιδιά τους τα οποία υπεραγαπού...

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο, πρώτο τους μέλημα είναι τα παιδιά τους τα οποία υπεραγαπούν. Παράλληλα, αμφότεροι αποφεύγουν να δώσουν συνέχεια, με τις δηλώσεις τους να είναι φειδωλές και ουσιαστικές.

Για άλλη μια φορά, κατά την συνέντευξη Τύπου για το Rising Star, δημοσιογράφοι «πολιόρκησαν» τον παρουσιαστή με ερωτήσεις για τον χωρισμό και την σχέση που έχει πλέον με την Φαίη.
«Και η Φαίη και εγώ έχουμε τοποθετηθεί στο θέμα του χωρισμού. Νομίζω αυτό έχει κλείσει, δεν πρόκειται να αναφερθούμε ξανά σε αυτό -θεωρώ ότι κι εσείς πρέπει να το αντιληφθείτε και να το σεβαστείτε», ανέφερε ο Γιώργος.
Μάλιστα, τονίζοντας πως οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες, αποκάλυψε ότι θα περάσουν τα Χριστούγεννα όλοι μαζί: «η οικογένεια παραμένει οικογένεια! Από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά και θα περάσουμε οικογενειακές διακοπές και φέτος. Τώρα το πώς και λοιπά, αφήστε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα».

Related

skorda 5820834376254685152

Follow us


item