News-Piper

Νότης Σφακιανάκης: «Αν συναντούσα τον Τσίπρα θα τον έφτυνα»

Χρησιμοποιώντας φράσεις που προκαλούν αίσθηση προέβη σε ένα νέο πολιτικό μανιφέστο ο Νότης Σφακιανάκης, κατά την διάρκεια της παρουσίαση...

Χρησιμοποιώντας φράσεις που προκαλούν αίσθηση προέβη σε ένα νέο πολιτικό μανιφέστο ο Νότης Σφακιανάκης, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου του δίσκου.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ξεκάθαρα ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή γιατί «δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες» και πρόσθεσε «προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά».
Stylus pen for smartphones

«Αγαπώ την πατρίδα μου, ναι. Αγαπώ και τη δική σου όταν πάει να σε βλάψει κάποιος τρίτος, αλλά τη δική μου την αγαπώ περισσότερο. Αν αυτό με ταυτοποιεί ως φασίστα, είμαι φασίστας», επεσήμανε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.
Από τα «βέλη» δεν ξέφυγε ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο χαρακτήρισε «βουτυρομπεμπέ». «Αν συναντούσα ποτέ τον τύπο που κάνει τον πρωθυπουργό της πατρίδας μου θα τον έφτυνα! Τόσο απλά… », είπε, ενώ, αναφέρθηκε και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schauble, λέγοντας πως «βρίσκεται στο αναπηρικό καρότσι γιατί ένας άνθρωπος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή απηύδησε, τον πυροβόλησε».

Related

showbiz 3528102161752918565

Follow us


item