News-Piper

Κατερίνα Καραβάτου: Το προ ημερών ξέσπασμά της για το αιφνιδιαστικό τέλος των εκπομπών

Προφητικά αποδείχθηκαν τα   όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες   στον αέρα του   Έτοιμο Το Πρωινό   η   Κατερίνα Καραβάτου , σχολιάζοντα...

Προφητικά αποδείχθηκαν τα όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Έτοιμο Το Πρωινό η Κατερίνα Καραβάτου, σχολιάζοντας το απροσδόκητο τέλος στη συνεργασία της Μαρίας Χούκλη με τον ΑΝΤ1.

Ήταν στις 16 του μήνα, δέκα ημέρες πριν το Epsilon ανακοινώσει τον τερματισμό της συνεργασίας με την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, όταν η Κατερίνα είχε αναφερθεί στις διαρροές περί αποχωρήσεων και την ανευθυνότητα των ιθυνόντων.
«Γιατί να βγαίνουν δημοσιεύματα τύπου ερωτηματικό… “ποιοί να είναι αυτοί;” και να κάθεσαι και να λες “μπα, μήπως είμαι εγώ; Ο άλλος; Ο παράλλος;”. Και μετά μπορεί να διαρρέει κι άλλη είδηση, τύπου πιο ονομαστικά, αλλά μετά μπορεί ο άλλος να την παίρνει πίσω. Όλα αυτά τα πράγματα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, πάρα πολύ άσχημα. Για ποιο λόγο να γίνονται; Δεν μπορώ να καταλάβω. Για ποιο λόγο κάποιος δεν παίρνει την ευθύνη των λόγων του και να πει “κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται παιδιά, αυτά τα πράγματα πάνε έτσι κι έτσι, εμείς μέχρι τότε θέλουμε αυτό κι αυτό, άντε γεια σας διαφορετικά”», είχε πει, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.
Απαντώντας της, ο Κρατερός Κατσούλης υποστήριξε πως όλα αυτά γίνονται «γιατί στην λεγόμενη ελληνική showbiz, αυτό που λέγαμε στις προηγούμενες εκπομπές, υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανήθικοι και χυδαίοι».
Μάλιστα, η Κατερίνα έκανε αναφορά στην προηγούμενη πικρή εμπειρία της, από τον Alpha και κατέληξε: «αρχίζουν να διαρρέουν πράγματα ή μικρούτσικες κινησούλες ανθρώπων που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Ας σταματήσει αυτό πια! Είναι αηδία όλο αυτό το πράγμα».

Related

media 5649166122451127110

Follow us


item