News-Piper

Αυτός είναι ο Παραολυμπιονίκης του φονικού στο Μοσχάτο

Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 23:00 της Πέμπτης σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος κα...

Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 23:00 της Πέμπτης σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Μακρυγιάννη.
Ο πασίγνωστος Παραολυμπιονίκης που είναι ιδιοκτήτης του εν λόγω πρακτορείου, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 47χρονο άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές. Αν και αρχικά είχε ακουστεί πως το θύμα ήταν υπάλληλος του, τελικά αυτό δεν ισχύει.
Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, προηγήθηκε έντονο επεισόδιο. Αιτία του τσακωμού τους, φέρεται να είναι μια γυναίκα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τον 47χρονο στο κεφάλι τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε από το σημείο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί τον εντόπισαν. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.
Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. 



Ποιος είναι ο Βασίλης Τσαγκάρης Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, βρισκεται υστερα από αυτοκινητικό ατύχημα το 2002, με παραπληγία, σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα. Το 2004 αρχίζει την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου, και στη συνέχεια κατακτά παγκόσμιες διακρίσεις και κατατάσσεται 6ος στους πΟΑ του Πεκίνο και του Λονδίνου ενώ κατακτά την τριτη θεση στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο). Ο παραολυμπιονίκης μάλιστα το 2010 είχε κατέλθει ως υποψήφιος στο συνδυασμό «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία».

Πηγή:star.gr,newpost.gr

Related

police 7848011904740538087

Follow us


item